Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
13/05/2019 14:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/05/2019 14:50

Vraag het Nederlandse V-ID het hemd van 't lijf en win $150!

Nieuws

We gaan aanstaande woensdag iets leuks doen in ons Telegramkanaal! Aanstaande woensdag, 15 mei, van 20:30 uur tot 21:30 uur organiseren we in samenwerking met De Cryptonauten een ask me anything (AMA)-sessie op Telegram met het Nederlandse V-ID. Zoals de naam van de sessie al doet vermoeden kan je V-ID in dat uur het hemd van ’t lijf vragen en een kijkje in de keuken krijgen van een zeer interessant blockchain-project. Heb je een geniale vraag voor V-ID? Dan heb je mazzel! In aanloop naar de AMA organiseren De Cryptonauten namelijk een heuse crypto-prijsvraag! Lever je vraag in op Twitter en maak kans op een mooie prijs van 2000 V-ID tokens (ongeveer $150)! Klik hier om op Twitter je vraag in te dienen.


V-ID is een Nederlands project en gebruikt blockchain-technologie om bestanden en sinds kort zelfs fysieke objecten te kunnen valideren. In april schreef het bedrijf geschiedenis door als eerste een werk van Rembrandt op de blockchain te zetten!
https://www.youtube.com/watch?v=Zs17a4cDcU4
Met de groeiende digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen wordt ook de kans vergroot op nieuwe vormen van fraude. V-ID helpt bedrijven bij het identificeren van gemanipuleerde digitale bestanden die voor bedrijven een gevaar kunnen vormen. Dit doet V-ID door een aan de blockchain gekoppelde Application Programming Interface (API) te koppelen aan datasystemen van bedrijven. Zo kan V-ID ervoor zorgen dat bestanden die worden verstuurd vanuit het bedrijf worden gevalideerd zodat de ontvanger zeker weet dat het om een authentiek bestand gaat. Ook ontvangen bestanden worden op dezelfde wijze gecontroleerd zodat een bedrijf er zeker van kan zijn dat het om onveranderde, originele data gaat.
Bekijk hieronder in een video een korte uitleg van V-ID:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=87&v=w32irl45VkU
Schuif je woensdagavond om 20:30 uur aan? Klik hier om je alvast voor ons Telegramkanaal aan te melden. Naast interessante discussies over blockchain-projecten en cryptocurrencies krijg je daar ook elke doordeweekse dag een video-update van de koers, gratis en voor niets!
Heb je vanmorgen de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te bekijken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
El BTC se enfrenta a la plata tras una subida histórica de su precio
El BTC se enfrenta a la plata tras una subida histórica de su precio
Hollywood filmará el gigantesco robo de 120.000 Bitcoins
Hollywood filmará el gigantesco robo de 120.000 Bitcoins
Advertentie