Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Vraag het Nederlandse V-ID het hemd van ’t lijf en win $150!

We gaan aanstaande woensdag iets leuks doen in ons Telegramkanaal! Aanstaande woensdag, 15 mei, van 20:30 uur tot 21:30 uur organiseren we in samenwerking met De Cryptonauten een ask me anything (AMA)-sessie op Telegram met het Nederlandse V-ID. Zoals de naam van de sessie al doet vermoeden kan je V-ID in dat uur het hemd van ’t lijf vragen en een kijkje in de keuken krijgen van een zeer interessant blockchain-project. Heb je een geniale vraag voor V-ID? Dan heb je mazzel! In aanloop naar de AMA organiseren De Cryptonauten namelijk een heuse crypto-prijsvraag! Lever je vraag in op Twitter en maak kans op een mooie prijs van 2000 V-ID tokens (ongeveer $150)! Klik hier om op Twitter je vraag in te dienen.

- Advertentie -

V-ID is een Nederlands project en gebruikt blockchain-technologie om bestanden en sinds kort zelfs fysieke objecten te kunnen valideren. In april schreef het bedrijf geschiedenis door als eerste een werk van Rembrandt op de blockchain te zetten!

Met de groeiende digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen wordt ook de kans vergroot op nieuwe vormen van fraude. V-ID helpt bedrijven bij het identificeren van gemanipuleerde digitale bestanden die voor bedrijven een gevaar kunnen vormen. Dit doet V-ID door een aan de blockchain gekoppelde Application Programming Interface (API) te koppelen aan datasystemen van bedrijven. Zo kan V-ID ervoor zorgen dat bestanden die worden verstuurd vanuit het bedrijf worden gevalideerd zodat de ontvanger zeker weet dat het om een authentiek bestand gaat. Ook ontvangen bestanden worden op dezelfde wijze gecontroleerd zodat een bedrijf er zeker van kan zijn dat het om onveranderde, originele data gaat.

Bekijk hieronder in een video een korte uitleg van V-ID:

Schuif je woensdagavond om 20:30 uur aan? Klik hier om je alvast voor ons Telegramkanaal aan te melden. Naast interessante discussies over blockchain-projecten en cryptocurrencies krijg je daar ook elke doordeweekse dag een video-update van de koers, gratis en voor niets!

Heb je vanmorgen de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te bekijken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.835,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.880,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.920,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.932,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.034,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.835,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.880,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.920,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.932,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.034,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...