Kevin Schijven Kevin Schijven
10/07/2019 10:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/07/2019 10:00

Binance lanceert fiat-to-cryptocurrency exchange in Singapore

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
binance_lanceert_fiat-to-cryptocurrency_exchange_in_singapore

Foto: Iryna Budanova/Shutterstock

Binance, momenteel de grootste cryptocurrency exchange in de wereld qua handelsvolume, heeft vandaag een fiat-to-crypto exchange gelanceerd in Singapore. Dat meldt het bedrijf in een blogpost op 10 juli.


Op Binance SG kunnen gebruikers cryptocurrencies kopen met Singapore dollars (SGD). Bitcoin (BTC), ether (ETH) en binance coin (BNB) zijn momenteel beschikbaar, maar er zijn plannen om in de toekomst meer cryptocurrencies aan te bieden.
Gebruikers kunnen 24 uur per dag handelen op het platform en gebruik maken van het Singaporese Fast and Secure Transfers (FAST) systeem waarmee transacties tussen banken bijna “ogenblikkelijk” zijn.
Binance SG is de derde fiat-to-crypto exchange van Binance. De andere twee zijn operationeel in Jersey en Uganda. Chanpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, zegt het volgende in de blogpost:

We zijn dankbaar voor de positieve reactie van de markt tot nu toe op Binance Singapore, wat grotendeels te danken is aan onze strategische investeringspartner. Vertex was een belangrijke motor voor het betrekken van de Singaporese gemeenschap door haar vertrouwde werk met lokale toezichthouders en financiële instellingen.

Aldus CZ. Vertex Ventures is investeringspartner van Binance in Azië. Ze zijn van plan om samen het Singaporese blockchain-ecosysteem uit te breiden. Chua Kee Lock, beherend vennoot bij Vertex, zegt het volgend over de samenwerking:

Er zal nog veel meer voortkomen uit deze samenwerking. We verheugen ons op een nauwe samenwerking met Binance omdat we sterk gepositioneerd zijn om toetredingsdrempels voor cryptocurrencies te verlagen, terwijl we beveiligingsmaatregelen van wereldklasse handhaven die toonaangevend zijn in de sector.

Gisteren kondigde Binance aan dat het nog nooit zo’n hoog handelsvolume op de exchange heeft gezien als in de maanden mei en juni van dit jaar. Op 8 juli bleek dat een deel, zo’n $8 miljoen, van de eerder gestolen bitcoins van Binance zijn verplaatst. Wellicht in een poging om de bitcoins alsnog wit te wassen.
Eind vorige week kondigde Binance aan dat het dogecoin (DOGE) gaat noteren op de exchange. Dezelfde week kondigde Binance tevens aan dat het binnenkort bitcoin futures gaat aanbieden.
Heb je maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie