cryptocurrency_exchange_binance_ziet_enorm_handelsvolume_in_mei_en_juni

Binance ziet enorm handelsvolume in mei en juni

Mei en juni waren twee bijzonder goede maanden voor cryptocurrency exchange Binance. Nooit eerder zag de exchange zo’n groot handelsvolume. Het record lijkt een vroeg cadeau te zijn voor Binance, dat op 14 juli zijn tweede verjaardag zal vieren.

Binance had afgelopen maand zijn beste maand in zijn bestaan; het overtrof de $60 miljard in gerapporteerd handelsvolume. Het gerapporteerde handelsvolume in mei en juni (~ $125 miljard) was hoger dan in de voorgaande vier maanden samen.

In mei zag Binance $58 miljard aan transacties op het handelsplatform. In juni kwam daar nog een schepje bovenop, toen zag het namelijk een handelsvolume van maar liefst $67 miljard.

Advertentie

Binance is een heuse grootmacht binnen de cryptosector. Zo lanceerde het onlangs een gedecentraliseerde versie van het handelsplatform; Binance DEX. Daarnaast heeft het Launchpad, een platform waarop zogenaamde Initial Exchange Offerings (IEO) gehouden kunnen worden, en biedt het nu de mogelijkheid om met bitcoin (BTC) future contracten te investeren.

Om het platform nog gebruiksvriendelijker te maken kondigde Binance vandaag aan dat het het benodigde aantal block-bevestigingen dat nodig is voor stortingen en opnames gaat verkleinen. Dit zal het doen voor stortingen en opnames met bitcoin- en ethereum- (ETH) transacties.

Voor bitcoin opnames zijn er nu nog twee block-bevestigingen nodig, voor stortingen is er nog maar een bevestiging nodig. Voor ethereum en andere ERC-20-tokens waren er eerst nog 30 bevestigingen nodig voor zowel stortingen als opnames. Dat is nu bijgesteld naar 12. Dit zou moeten leiden tot snellere stortingen en opnames op het handelsplatform.

Op 14 juli viert Binance tot slot zijn tweede verjaardag. Gebruikers kunnen meedoen aan een wedstrijd waarin ze kunnen vertellen over hun eigen “Binance verhaal”. In de aankondiging schrijft de exchange:

Sinds het begin is de Binance-gemeenschap onze hoeksteen geweest en de groei van het Binance-ecosysteem is alleen mogelijk geworden met jullie steun. Om onze waardering voor onze gemeenschap te tonen, willen we met jullie allemaal vieren dat Binance 2 wordt!

Deelnemers kunnen merchandise, 10 Binance Coins (BNB) en een Yubikey hardware authentificatie-apparaat winnen. De verhalen kunnen tot 14 juli worden ingestuurd via Facebook of Twitter.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€5.940,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€5.966,21 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€5.987,55 Kopen
3
3
Anycoin Direct
Reviewed
€6.014,23 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.017,12 Kopen
5
5
Bitcoinmeester
Reviewed
€6.022,12 Kopen
Laatste nieuws