Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Wallets en Exchanges Cryptocurrency exchange Binance lanceert handel in bitcoin (BTC) futures

Cryptocurrency exchange Binance lanceert handel in bitcoin (BTC) futures

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency exchange op basis van handelsvolume, gaat binnenkort de mogelijkheid tot futures trading lanceren. Dit liet CEO Changpeng Zhao vanmorgen weten tijdens een presentatie op de Asia Blockchain Summit in Taipei.

Binance gaat zeer binnenkort een futures platform lanceren. Ik heb nog geen exacte datum. De testversie zal over over een paar weken live gaan.

Aldus Changpeng “CZ” Zhao.

- Advertentie -

Zhao gaf verder tijdens de presentatie aan dat de leverage of hefboom tot een factor 20 zal gaan en initieel alleen zal worden aangeboden voor de handel in bitcoin (BTC).

Eind mei lanceerde Binance de mogelijkheid tot margin trading waarbij gebruikers op de exchange kunnen handelen met geleend geld.

Heb je zondag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.191,67 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.087,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.134,85 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.149,56 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.149,81 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...