Rico Engelbarts
16/08/2020 10:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/08/2020 10:03

Bitcoin exchange Binance laat gebruikers vanaf morgen BNB staken op testnet

Nieuws
Bitcoin exchange Binance laat gebruikers vanaf morgen BNB staken op testnet

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Het team van cryptocurrency exchange Binance gaat hard door met de ontwikkeling van zijn mainnet waarop in de toekomst investeerders hun Binance Coin (BNB) kunnen staken. Eerder deze week maakte het team al bekend dat BNB-staking beschikbaar zal zijn op het testnet van de Binance Chain.
https://twitter.com/cz_binance/status/1293461805503639552
Het testnet zal beschikbaar zijn tussen 17 en 27 augustus waarbij gebruikers die deelnemen op de Binance Chain in de prijzen kunnen vallen. Binance geeft namelijk 3.000 BNB aan prijzen weg tijdens deze tien dagen. De faucet voor testnet coins zal rond de 17e van augustus beschikbaar zijn.
Ben je al een BNB-holder? Dan kan je ook nog eens kans maken op een airdrop van Swipe (SXP). Zij zullen namelijk vanaf 17 augustus SXP ter waarde van $16 miljoen airdroppen. Het team van Swipe meldde dat zij gebruik zullen maken van bestaande SXP en dat die dus geen invloed zal hebben op de koers wat betreft de inflatie.
In totaal worden 4 miljoen SXP-tokens verdeeld over een periode van 12 weken op basis van het wekelijkse gemiddelde BNB-bezit. Dit vertaalt zich naar 333.333 SXP die per week wordt weggegeven. Deelnemers moeten ten minste 0,1 BNB hebben om in aanmerking te komen voor de beloningen.
De verwachting is dat BNB al spoedig zijn huidige weerstandsniveau’s gaat testen, gezien de SXP-airdrop slechts een beperkte tijd is en daardoor nu veel mensen BNB aanschaffen. Door de twee evenementen krijgt de cryptocurrency dus heel veel positieve aandacht in een korte tijd, hierdoor kan het zo zijn dat de koers boven de piek van februari, $27,20, uit zal kunnen komen.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie