Roy van Krieken Roy van Krieken
16/07/2021 18:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/07/2021 18:15

Crypto exchange Coinbase blijft uitbreiden, voegde deze altcoins toe

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Crypto exchange Coinbase blijft uitbreiden, voegde deze altcoins toe

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

De grote Amerikaanse crypto exchange Coinbase is de laatste tijd hard aan het werk om verder uit te breiden. Een paar dagen geleden kwam al naar buiten dat de exchange hun wallet had geïntegreerd met het populaire project Polygon (MATIC) en ook komen er steeds meer vergunningen voor Coinbase in verschillende landen.

Coinbase zit ook niet bepaald stil als het op het aanbod van cryptocurrencies aankomt. De afgelopen tijd heeft Coinbase een groot aantal nieuwe coins toegevoegd aan hun assortiment en zelfs geïnvesteerd in verschillende crypto projecten.

Cryptobeurs Coinbase gaat in hoger beroep in cruciale rechtszaak
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Nieuwe toevoegingen

In de afgelopen tijd heeft Coinbase er werk van gemaakt om meer en meer cryptocurrencies te listen op hun exchange. Zo werden onder meer Mask Network (MASK), Rally (RLLY), BarnBridge (BOND) en Livepeer (LPT) onlangs toegevoegd aan Coinbase.

Deze ontwikkelingen komen overeen met hetgeen CEO van Coinbase, Brian Armstrong, in juni op Twitter aankondigde. Hij stelde dat het bedrijf zo veel mogelijk altcoins zou listen als maar mogelijk is. In totaal is Coinbase bezig om meer dan 100 altcoins toe te voegen.

Een van de meest interessante nieuwe coins op Coinbase is Clover Finance (CLV). Clover Finance is een blockchain besturingssysteem dat de link moet leggen tussen verschillende activa op verschillende blockchains. Op deze manier zouden transacties makkelijker en goedkoper moeten verlopen.

Het wordt alleen mogelijk voor gebruikers van Coinbase Pro om in Clover Finance te handelen en investeren. Er bestaat overigens nog een ander project met de ticker CLV die beschikbaar is op CoinGecko. Dit is echter een ander project dan Clover Finance dat nu dus beschikbaar is op Coinbase Pro.

Advertentie

Coinbase gaat de strijd aan?

Een van de grootste concurrenten van Coinbase is de grootste crypto exchange ter wereld, Binance. Binance komt de laatste tijd echter regelmatig onder vuur te liggen. Veel overheidsinstanties in een aanzienlijke hoeveelheid landen maken Binance de laatste tijd het leven zuur.

Zo werd Binance in onder meer Italië, het Verenigd Koninkrijk en Thailand serieus op de vingers getikt door toezichthouders. Binance lijkt in veel landen serieuze problemen te hebben met wetgeving en regulatie.

Dit is uiteraard een kans voor Coinbase en door de recente ontwikkelingen van het bedrijf lijkt het er op dat Coinbase inderdaad bloed ruikt. Het wordt een interessante periode voor zowel Coinbase als Binance als deze ontwikkelingen zich doorzetten.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie