Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Nu ook bitcoin (BTC) exchange Coinbase voorbijgestreefd door DeFi exchange Uniswap

Volgens de gegevens van Dune Analytics heeft de gedecentraliseerde exchange (DEX), Uniswap, in september $15,371 miljard aan volume verwerkt. Iets meer dan een maand geleden wist de DEX Coinbase Pro voorbij te streven, maar nu is het met $1,7 miljard aan volume meer ook Coinbase zelf voorbij. Aan het eind van september had Coinbase een volume 13,6 miljard.

- Advertentie -

De explosieve groei van het volume van Uniswap komt met name door twee zeer essentiële factoren. De aanzienlijke groei van DeFi en yiel farming van governance-tokens zorgden ervoor dat DeFi exchanges veel meer aandacht kregen. Ook dankzij de lancering van Uniswap’s eigen governance-token genaamd UNI zorgde ervoor dat de exchange veel meer investeerders op zijn platform mocht verwelkomen.

Sinds de ontwikkeling van DeFi en de rage eromheen is er altijd een discussie geweest of het nieuwste segment in het crypto-ecosysteem hier is om te blijven of simpelweg maar een trend is die vroeg of later doodbloedt. Nobelprijswinnaar Noubel Roubini vergeleek DeFi bijvoorbeeld met dit dode muziekgenre, terwijl dit bedrijf er nog altijd in gelooft en bezig is met het gebruik van DeFi te koppelen aan Visa.

Uniswap is ondanks de discussie niet meer weg te denken uit de DeFi markt. Het constant hoge volume van de exchange vind nog altijd plaats ondanks een aanzienlijke vertraging van de yield-farming en de token-rage van het bestuur, wat impliceert dat de opwaartse trend op de lange termijn duurzaam is.

Ook Dune Analytics merkte op dat de waarde van DeFi-tokens aan het dalen is en yield-farming niet meer zo explosief is. Toch blijven de analisten nog altijd positief over de ontwikkelingen rondom de markt.

Volgens Ethhub-oprichter Anthony Sassano maken de recente ontwikkelingen maar weer eens duidelijk waarom men niet mis kan zitten met investeringen in Ethereum (ETH).

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.365,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.399,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.445,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.454,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.491,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.399,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.365,80 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.445,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.454,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.491,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...