tweet_van_binance_CEO_changpeng_zhao_suggereert_lancering_crypto_to_fiat_exchange_argentinie

Tweet van Binance CEO suggereert lancering fiat-to-crypto exchange in Argentinië

Een recente tweet van Changpeng Zhao, CEO van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange, suggereert de lancering van een crypto-to-fiat exchange in Argentinië. Daarnaast zou Binance ook in andere landen dergelijke exchanges willen gaan lanceren.

De tweet in kwestie van Changpeng Zhao, ook wel bekend als CZ, is in reactie op een nieuwsartikel van CoinSpice. In het artikel schrijft de crypto-nieuwswebsite over de overeenkomst die de Argentijnse overheid met Binance Labs sloot waarin de investeringstak van Binance vastlegt dat het in Argentijnse blockchain-projecten zal investeren.

De tweet van CZ is vaag, maar gezien het feit dat het in reactie op het nieuwsartikel is, kan worden aangenomen dat de CEO op Argentinië doelt als land van bestemming voor een nieuwe crypto-to-fiat exchange. Zijn tweet luidt:

Drie keer raden waar we een nieuwe fiat-to-crypto exchange zullen lanceren?

Binance zou eerder ook al van plan zijn dergelijke exchanges in in totaal acht landen te lanceren. De woordvoerder van de cryptocurrency exchange bevestigde toen echter slechts twee van de acht landen; Malta en Singapore. Argentinië blijkt nu dus in dat rijtje thuis te horen, over de overige vijf landen is echter nog niets bekend.

Binance is de grootste cryptocurrency exchange op basis van aangepast handelsvolume. De afgelopen 24 uur zag het voor net iets meer dan $900 miljoen aan transacties. Onlangs voegde de exchange creditcards toe als betalingsmethode via de betalingsverwerker Simplex.

Binance biedt daarnaast een platform voor beginnende cryptocurrency-projecten, Binance Launchpad genaamd. Op het platform kunnen crypto-projecten een ICO houden waaraan beleggers met Binance Coin deel kunnen nemen, en het blijkt een groot succes te zijn. Celer Network zal het eerstvolgende project zijn dat gebruik zal gaan maken van het platform, na het grote succes van de ICO’s van het BitTorrent token en Fetch.AI. Crypto Insiders interviewde vorig jaar de CTO en mede-oprichter van Fetch.AI op Blockchain Expo Europe 2018. Klik hier voor dat volledige interview.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

SATOS

4.6/5

€8.243,98 Kopen
Litebit

4.5/5

€8.243,73 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€8.197,16 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€8.220,83 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€8.140,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.342,35 Kopen
Bitonic

3.4/5

€8.189,52 Kopen
Laatste nieuws