cryptocurrency_kopen_op_binance_met_je_credit_en_debit_card_het_kan_eindelijk

Cryptocurrency kopen op Binance met credit- of debit kaart, het kan eindelijk!

De grootste cryptocurrency exchange ter wereld, Binance, heeft een onverwachte stap genomen. Het is namelijk sinds kort mogelijk om cryptocurrency met je credit- of debit kaart te kopen op de exchange.

In een officiële aankondiging zegt Binance de samenwerking te zijn aangegaan met Simplex, een vooraanstaande betalingsverwerker. Door de samenwerking kunnen klanten van Binance nu crypto kopen met hun credit- en debit kaarten.

Op dit moment kan er met VISA-kaarten en MasterCard-kaarten betaald worden. Met deze betaalkaarten kan nu gemakkelijk Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple gekocht worden. De beurs noemt de volgende voordelen:

Snel: het duurt gemiddeld 10-30 minuten voordat cryptocurrency je wallet bereiken.

Lage kosten: slechts 3,5% per transactie of 10 USD, afhankelijk van welke hoger is.

Handig: Visa en MasterCard worden ondersteund.

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, zegt dat door de samenwerking het gat tussen crypto en creditcardbetalingen wordt overbrugd:

We willen Binance traders op een zo veilig mogelijke manier snel en gemakkelijk toegang bieden tot crypto.

Door samen te werken met Simplex kunnen we onmiddellijk de kloof overbruggen tussen creditcardbetalingen en crypto voor traders wereldwijd. Op Binance.com kan je nu crypto kopen met creditcards en binnen enkele minuten beginnen met beleggen.

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe betaalmethode dien je in te loggen met je Binance-account. Vervolgens kan op de ‘Funds’-pagina “Buy with credit card” gevonden worden. Wanneer je hierop klikt zal je doorverwezen worden naar de betaalpagina van Simplex, waar je je naam, adres en andere standaardinformatie moet invoeren.

Volgens de mede-oprichter van Simplex, Nimrod Lehav, zijn simpele betaalmethodes “sleutelfactoren in het mainstream maken van crypto”. Het Israëlische bedrijf werd in 2014 opgericht en ontwikkelt naar eigen zeggen gegarandeerd veilige oplossingen voor betalingsverwerkers.

Voor Binance is het een grote stap vooruit, aangezien crypto kopen voorheen niet heel gemakkelijk was. Klanten konden alleen crypto naar hun Binance-account sturen, waardoor het in veel gevallen nodig was om een account bij een andere exchange aan te maken die wel creditcardbetalingen ondersteunde. Nu is het kopen van crypto op Binance dus een stuk simpeler geworden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Vorig artikelNieuwe aan Bitcoin gekoppelde stablecoin lanceert op Ethereum-blockchain
Volgend artikelBoerse Stuttgart lanceert eerste Duitse cryptocurrency trading app
Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte. Toch verdiepte hij zich in de materie en ironisch genoeg is het decentrale karakter van blockchain-technologie vandaag de dag juist hetgeen wat de technologie zo interessant maakt voor Rico. Hij loopt warm voor de impact die de technologie heeft en kan hebben in enorm veel sectoren. Rico gelooft in een tokenized economy en wil daar middels onze website aan bijdragen door te informeren en platform te bieden voor discussie, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen worden voorzien van kennis. Als Rico niet bezig is met het binden van mensen en bedrijven of spreekt voor een publiek, stort hij zich op de ontwikkelingen binnen cryptocurreny-projecten. Naast zijn werk voor Crypto Insiders is Rico actief voor Attrace en Bitned.
SATOS

4.6/5

€7.668,72 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.651,68 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.639,49 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.649,74 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.573,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€7.714,38 Kopen
Bitonic

3.4/5

€7.634,49 Kopen
Laatste nieuws