Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Wallets en Exchanges Cryptocurrency kopen op Binance met credit- of debit kaart, het kan eindelijk!

Cryptocurrency kopen op Binance met credit- of debit kaart, het kan eindelijk!

De grootste cryptocurrency exchange ter wereld, Binance, heeft een onverwachte stap genomen. Het is namelijk sinds kort mogelijk om cryptocurrency met je credit- of debit kaart te kopen op de exchange.

In een officiële aankondiging zegt Binance de samenwerking te zijn aangegaan met Simplex, een vooraanstaande betalingsverwerker. Door de samenwerking kunnen klanten van Binance nu crypto kopen met hun credit- en debit kaarten.

- Advertentie -

Op dit moment kan er met VISA-kaarten en MasterCard-kaarten betaald worden. Met deze betaalkaarten kan nu gemakkelijk Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple gekocht worden. De beurs noemt de volgende voordelen:

Snel: het duurt gemiddeld 10-30 minuten voordat cryptocurrency je wallet bereiken.

Lage kosten: slechts 3,5% per transactie of 10 USD, afhankelijk van welke hoger is.

Handig: Visa en MasterCard worden ondersteund.

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, zegt dat door de samenwerking het gat tussen crypto en creditcardbetalingen wordt overbrugd:

We willen Binance traders op een zo veilig mogelijke manier snel en gemakkelijk toegang bieden tot crypto.

Door samen te werken met Simplex kunnen we onmiddellijk de kloof overbruggen tussen creditcardbetalingen en crypto voor traders wereldwijd. Op Binance.com kan je nu crypto kopen met creditcards en binnen enkele minuten beginnen met beleggen.

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe betaalmethode dien je in te loggen met je Binance-account. Vervolgens kan op de ‘Funds’-pagina “Buy with credit card” gevonden worden. Wanneer je hierop klikt zal je doorverwezen worden naar de betaalpagina van Simplex, waar je je naam, adres en andere standaardinformatie moet invoeren.

Volgens de mede-oprichter van Simplex, Nimrod Lehav, zijn simpele betaalmethodes “sleutelfactoren in het mainstream maken van crypto”. Het Israëlische bedrijf werd in 2014 opgericht en ontwikkelt naar eigen zeggen gegarandeerd veilige oplossingen voor betalingsverwerkers.

Voor Binance is het een grote stap vooruit, aangezien crypto kopen voorheen niet heel gemakkelijk was. Klanten konden alleen crypto naar hun Binance-account sturen, waardoor het in veel gevallen nodig was om een account bij een andere exchange aan te maken die wel creditcardbetalingen ondersteunde. Nu is het kopen van crypto op Binance dus een stuk simpeler geworden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.188,98 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.080,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.144,33 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.148,24 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.155,69 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...