Ivo Melchers Ivo Melchers
03/04/2024 16:36 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/04/2024 15:11

We geven weer gratis crypto weg: doe mee & win XRP en BONK

Nieuws
We geven weer gratis crypto weg: doe mee & win XRP en BONK

Foto: shevtsovy/Shutterstock

Morgen lanceren we weer een nieuwe quiz voor crypto-liefhebbers op ons Instagram kanaal.

Zit je klaar om jouw kennis van crypto aan de wereld te bewijzen? Dan is dit niet alleen je kans om je kennis te testen, maar ook een kans om fantastische prijzen te winnen!

Morgen, op 4 april 2024, om 13:00 uur gaat de nieuwe crypto quiz live. Je kunt vanaf dan meedoen met de quiz via Instagram Stories.

De Crypto Insiders quiz: maart 2024 editie

Bitcoin (BTC) heeft de afgelopen maand een verbluffende nieuwe all-time high neergezet, grotendeels gedreven door het enorme succes van zijn in januari gelanceerde spot Exchange-Traded Funds (ETF’s). Niet de hele maand stond echter in het teken van euforie; bitcoin is flink gecorrigeerd en ook de ETF’s hebben klappen gekregen.

Al met al was het een bijzondere maand, waarin er zoals altijd weer ontzettend veel is gebeurd in het cryptoland. We hebben de meest memorabele momenten en trends van maart onder de loep genomen, en hebben vijf multiple choice vragen samengesteld waarmee we zullen testen hoeveel je over crypto weet en wat er allemaal in maart afspeelde in dit wereldje.

Het is een unieke kans om te reflecteren op een zeer boeiende maand in de crypto-wereld  en gelijk een gouden gelegenheid om mooie prijzen te winnen!

We hebben een reeks indrukwekkende prijzen klaarstaan voor degenen die uitblinken in de quiz. Hier zijn de prijzen die je kunt winnen:

Eerste prijs: 1.000.000 BONK

Tweede prijs: 25 XRP

Derde prijs: 20 XRP

In het geval van een gelijkspel zullen we een loting houden om de winnaars van elke categorie te bepalen.

Hoe kun je meedoen met de crypto  quiz?

Om deel te nemen, volg je ons gewoon op Instagram en sta je klaar op 4 april om 13:00 om meer te doen met de quiz. De quiz is voor een tijdsduur van 24 uur beschikbaar op onze Instagram stories. Deze kans om gemakkelijk mooie crypto-prijzen te winnen, wil je niet missen!

Zelfs als je niet meedoet aan de quiz, is er nog steeds veel te ontdekken op ons Instagram-kanaal. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends in de crypto-wereld met onze dagelijkse updates.

Dus, of je nu een fervente quizzer bent of gewoon nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen, zorg dat je erbij bent. Test je kennis, win geweldige prijzen en wees onderdeel van onze bruisende crypto-community!

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fcryptoinsiders.nl%2F&is_from_rle

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie