PremiumAnalist bekijkt koersen van 2 crypto juweeltjes met veel potentie

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we recente analyses van chiliz (CHZ) en aave (AAVE) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Chiliz (CHZ) wil verder omhoog

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een blik geworpen op de grafiek van chiliz na veel verzoeken van Premium leden. De analisten gaven al in een recente livestream, exclusief voor leden, aan dat de CHZ er momenteel erg bullish uitziet. Over de onderstaande grafiek, deelden de analisten recent het volgende:

“CHZ laat duidelijk zien omhoog te willen. Waar bitcoin op dit moment aan het consolideren is, lijkt chiliz zijn stijging gewoon door te zetten. De CHZ koers maakt vanaf de low op $0,0811 een begin aan een impulsive 12345 Elliott Wave die ons richting de $0,28 heeft weten te brengen.

Door de daarop volgende daling, die in drie waves plaatsvindt, kunnen we concluderen dat we te maken hebben met een groter ABC patroon. Dit is enorm gunstig aangezien de C wave altijd uitkomt rond de 100% fFbonacci, ofwel een koers tussen de $0,36 en $0,41.”

Bovenstaande CHZ analyse is op 6 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

Aave blijft potentie tonen

Ook Aave doet het de laatste weken goed. De analisten hadden op 17 oktober een analyse gedeeld toen de koopzone perfect geraakt werd. Deze koopzone markeerde het einde van de tweede wave van het 12345 Elliott Wave patroon. Dit is goed nieuws aangezien we nu de derde wave tegemoet gaan.

Deze derde wave is altijd explosief en stijgt over de piek van de eerste wave. Deze harde stijging van ongeveer 50% hebben we dan ook gezien en bracht de koers afgelopen weekend richting $100. Alhoewel aave momenteel daalt, verwachten de analisten dat dit bullish momentum door kan zetten.

Bovenstaande AAVE analyse is op 17 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

Chiliz of Aave kopen of verkopen?

Overweeg jij CHZ of AAVE te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel