PremiumAnalist die bodem correct voorspelde, deelt nieuwe avalanche analyse

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse AVAX koers

De analisten van Crypto Insiders, die in een eerdere analyse de bodem van avalanche nauwkeurig hadden voorspeld, hebben onlangs weer een blik geworpen op de AVAX koers. In deze nieuwe analyse waarschuwn zij Premium leden dat AVAX een forse daling kan maken:

“AVAX heeft de weerstandzone van ongeveer $22 bereikt, zoals verwacht. Wij zagen hier namelijk een AB=CD harmonisch patroon vormen die rond deze zone zou uitkomen. Hoewel de koers mogelijk nog naar $23,50 kan stijgen, verwachten we een scherpe daling zodra deze piek bereikt is.  

De koers steeg met een 12345 Elliott Wave-patroon, wat mogelijk de innerwave is van een grotere wave 1 patroon. Dit betekent dat we nu een daling verwachten in de vorm van een wave 2. Deze wave 2 zou de koers naar de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus kunnen brengen, wat een koers tussen $15 en $16,60 betekent.  

Wij overwegen pas een positie in te nemen zodra AVAX deze zone bereikt. Zodra de koers hier aankomt, zullen wij direct een nieuwe analyse en plan delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 3 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel