PremiumAnalist waarschuwt: Bezit jij deze crypto? 60% koers daling verwacht

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van zilliqa (ZIL) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ZIL koers

Zilliqa loopt, zoals verwacht, tegen flink wat weerstand aan in de onderstaande rode zone. De analisten van Crypto Insiders verwachten daarom dat de ZIL koers snel zijn trend naar beneden zal voortzetten.

“ZIL heeft de rode verkoopzone perfect bereikt en lijkt niet verder te willen stijgen, ondanks de groene cijfers van de rest van de markt. Dit bevestigt onze waarneming van veel weerstand in deze zone.

Wij verwachten dat de koers zal dalen om de laatste wave in het 12345 Elliott Wave patroon af te maken. We verwachten dat deze wave zal eindigen tussen 127,2% en 161,8% Fibonacci, ofwel een koers tussen $0,005 en $0,01.

Dit zal ook het niveau zijn waarop wij op zoek gaan naar een moment om onze shortpositie te sluiten. Ook zullen wij tegen die tijd een nieuwe ZIL analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 30 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel