PremiumAnalisten delen plan: maak winst wanneer deze crypto 45% daalt

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van quant (QNT) uit onze Premium omgeving.

Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook inspelen op een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse QNT koers

De analisten van Crypto Insiders houden al een lange tijd quant nauw in de gaten, maar de koers bewoog sinds november voornamelijk zijwaarts. Nu de cryptomarkt weer een opleving ziet, zien we ook QNT volgen.

QNT komt momenteel alweer boven $140 uit en de analisten verwachten dat deze opwaartse trend nog een klein stukje verder door kan zetten. Zij verwachten daarna echter een flinke daling en leggen dat als volgt uit:

“In november 2022 begon de koers van QNT aan een ABC Elliott Wave patroon. Wij denken dat de B wave van dit patroon uit zal komen tussen 38,2% en 50% Fibonacci, wat gelijk staat aan een koers tussen $145 en $160. 

Hierna verwachten wij echter dat de koers een harde daling zal maken om de laatste C wave te vormen van het Elliot Wave patroon. QNT kan dan wellicht onder $83 uitkomen, een daling van ongeveer 45% vanaf de rode zone. 

Wij blijven daarom zelf terughoudend met het instappen op QNT, maar mocht de koers de rode zone bereiken, zien wij mogelijk nieuwe kansen voor een short positie. Zodra de koers hier aankomt, zullen wij direct een nieuwe analyse delen in de Premium groep om de daling beter in kaart te brengen.”

Deze analyse is 15 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteer van de daling van quant

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel