PremiumCrypto analist die stijging voorspelde deelt plan ’tijd om te verkopen’

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal crypto. In dit artikel nemen we een blik terug op een recente analyse waarin de analisten van Crypto Insiders tijdig aangaven een flinke stijging te verwachten. Nu horen we je denken, wat heb ik hier aan? Dat gaan we je uitleggen!

In een neerwaartse markt (bear markt) wordt vrijwel elke stijging gevolgd door een scherpere daling. In dit artikel leggen we je uit hoe je winstgevend kunt handelen wanneer de prijs van een crypto niet verder stijgt, maar juist daalt. En als onze analisten wederom gelijk hebben, kunnen we nog een flinke daling verwachten.

Wil je toegang tot onze trading-groep of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis. 

Technische analyse Zilliqa koers

De analisten van Crypto Insiders deelden een week geleden de onderstaande analyse voor Zilliqa met Premium leden. Zoals je kunt zien, hadden zij al een flinke stijging verwacht richting de rode zone. Vandaag volgde die stijging dan ook en zelfs sneller dan verwacht. De ZIL koers steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 50%! Op 2 januari deelden de analisten het volgende over de ZIL koers:

“ZIL is iets onder onze steunzone gekomen maar lijkt nu weer redelijk te herstellen. Op de 4-uur grafiek zien we een bullish divergence ontstaan waardoor wij een flinke stijging verwachten in een 12345 Elliott Wave patroon. Ons koersdoel ligt daarom in de zone rond de $0,025.” 

De koers is inmiddels precies volgens het Elliott Wave patroon gestegen. Zoals verwacht komt de ZIL koers nu weerstand tegen in de rode zone tussen de $0,25 en $0,275. De analisten zien daarom een flinke daling aankomen en zeggen hier het volgende over:

“De koers heeft de verwachte stijging voltooid en is in onze verkoopzone terechtgekomen. Dit is het moment dat wij een flinke daling verwachten en dat wij een short positie overwegen. Hoe deze daling precies zal verlopen zullen we snel delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 2 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Ook profiteren wanneer de koers van crypto daalt?

Zoals je misschien al zelf hebt kunnen ervaren. De crypto markt is volatiel en elke beweegt nooit in een rechte lijn omhoog. Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen op spot-exchanges. Hier kun je namelijk alleen maar profiteren wanneer de waarde van een crypto stijgt. Onze analisten maken om deze reden gebruik van Bybit. Hier is het mogelijk om te handelen in derivaten, zo kun je hier zogeheten “short orders” plaatsen wanneer je verwacht dat een koers weer gaat dalen. Wel zo handig!

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun eigen posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel