PremiumAnalisten verwachten dat VeChain vanaf dit punt 100% kan stijgen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van vechain (VET) die eerder in onze Premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse VET koers

VeChain toont de laatste tijd meer kracht dan de analisten van Crypto Insiders hadden verwacht. De analisten zien daardoor dat de VET koers een ander patroon begint te vormen. In hun meest recente analyse voor VET deelden ze onlangs het volgende met Premium leden:

“VET ziet er enorm bullish uit en lijkt een 12345 Elliott Wave patroon te vormen. Wij verwachten dat de eerste wave zich in een afrondende fase bevindt en dat de tweede correctieve wave binnenkort zal worden ingezet.

Deze correctieve wave zal ons richting de 50% en 61,8% Fibonacci, ofwel een koers tussen de $0,01907 en $0,02022, brengen. Vanuit daar verwachten wij een flinke stijging richting de zone rond de $0,039. Dit is dus een stijging van mogelijk 100%

Wij willen echter geen positie innemen voor deze stijging, aangezien de risico-rendementsverhouding niet gunstig is. Wij zullen wachten met het innemen van een positie tot de rode zone bereikt is.”

Deze analyse is 30 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel