PremiumAnalisten verwachten stijging van 140% voor deze crypto

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van chiliz (CHZ) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse CHZ koers

De analisten van Crypto Insiders beginnen weer bullish te worden over chiliz. Zij verwachten dat de CHZ koers op het punt staat een flinke stijging te maken, legden ze onlangs aan Premium leden uit:

“Wij hebben CHZ recent het ‘turning up’ label kunnen geven, wat betekent dat we een opwaartse trend verwachten. De koers lijkt een 12345 Elliott Wave patroon te vormen en we bevinden ons momenteel in de krachtige derde golf. 

Ons eerste koersdoel is de rode zone tussen $0,30 en $0,35, wat een stijging van tussen de 110% en 140% kan betekenen. Wij kiezen er voor om hier geen kooppositie in te nemen aangezien de koers al een flinke stijging achter de rug heeft.

Daarom wachten wij tot de stijging is voltooid, en in de rode zone terecht is gekomen. Vanuit deze zone verwachten we namelijk weer een forse daling en overwegen we dus een short positie te plaatsen om te profiteren van een koersdaling (hoe dat werkt en waar en wanneer wij deze posities openen leggen we in de Premium Discord groep uit).

Deze analyse is 30 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel