PremiumAnalisten waarschuwen voor deze crypto: koers kan 60% dalen begin 2023

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. De analisten waarschuwden de Premium leden enkele dagen geleden om goed op te letten met deze koers. Bezit je deze crypto niet? Dan heb je misschien geluk, je kunt namelijk ook profiteren van dalende koersen. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit.

Verder delen we in dit artikel een recente analyse van curve (CRV) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse CRV koers

De analisten van Crypto Insiders hebben kort na kerst direct een nieuwe analyse gedeeld voor curve in de Premium omgeving. Helaas ziet het er vooralsnog niet goed uit voor de cryptocurrency.

De analisten zien namelijk op de curve grafiek een neerwaarts 12345 Elliott Wave patroon vormen waarbij de koers nu in de derde wave naar beneden zit.

Alhoewel de CRV koers sinds 20 december rond de huidige $0,52 stand weet te houden, denken de analisten dat dit snel voorbij zal zijn. Zij verwachten dat CRV begin 2023 helemaal richting de 123,6% en 161,8% Fibonacci kan dalen, ofwel de zone omtrent de $0,20.

Dat zou mogelijk een daling van meer dan 60% nog kunnen zijn vanaf de huidige prijs in de komende maanden.

Hoe deze daling er precies uit komt te zien, zullen de analisten delen in de premium omgeving van Crypto Insiders. Ook delen ervaren handelaren en analisten hier hun eigen trades en zie je waar ervaren handelaren hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn.

Winst maken in een dalende crypto markt

Dalende crypto-markten maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch ontstaan in een dalende markt ook genoeg kansen om winstgevend te zijn. Dit kun je doen door een  zogeheten “short-positie” in te nemen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto verder gaat dalen. Dit kun je doen op handelsplatformen zoals Bybit.

In de Premium omgeving van Crypto Insiders leggen ervaren handelaren en analisten uit hoe je kunt profiteren van dalende koersen, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor meer analyses

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel