PremiumAnalisten waarschuwen voor deze crypto: koers kan 60% dalen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van quant (QNT) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse QNT koers

De analisten van Crypto Insiders gaven vorig jaar in een quant analyse al aan dat zij een stijging van de koers naar de rode zone hadden verwacht. Inmiddels hebben we deze stijging gehad en is de QNT koers in de rode zone aangekomen.

De koers lijkt hier al flink wat weerstand tegen te komen, maar kan desondanks nog iets verder stijgen. Daarna volgt echter een flinke daling legden de analisten aan leden vorige week uit:

“De QNT koers heeft eindelijk zijn stijging gemaakt naar de rode verkoopzone, die we tussen $145 en $161 hadden aangegeven. De zone is groot, omdat er ook confluentie is op het niveau van 50% Fibonacci. Dit betekent dat we mogelijk nog verder kunnen stijgen richting top van de zone rond $161.

Echter verwachten we dat dit het voorlopige eindpunt zal zijn voor QNT. Op de dagelijkse grafiek zien we namelijk een ABC Elliott Wave patroon van drie golven, wat aangeeft dat de kans groot is dat we een nieuw dieptepunt zullen zien onder $40,50. Dit zou dus een daling van 60% kunnen zijn. In de Premium omgeving houden we de leden op de hoogte van de verdere koersverloop.”

Deze analyse is 16 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel