PremiumAnalyse: waarom avalanche sneller kan stijgen dan de ethereum koers

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) en vergelijken we die met een recente analyse van ethereum (ETH). Welke van de twee heeft meer ruimte om te groeien? Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse AVAX koers

De analisten van Crypto Insiders merken op dat de avalanche koers na een enorme stijging aan kracht afneemt. Zij verwachten dan ook een daling voor AVAX op de korte termijn. Daarna heeft de koers echte potentie voor een flinke stijging, wellicht zelfs meer dan ethereum Dat legden de analisten onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“AVAX volgt over de middellange termijn een 12345 Elliott Wave-patroon en we bevinden ons in de afrondende fase van de eerste wave. We verwachten een daling om de correctieve tweede wave te vormen. 

De tweede wave zal naar verwachting uitkomen tussen 50% en 61,8% op de Fibonacci-schaal, oftewel een koers tussen $15,21 en $16,70. Pas als we in deze zone zijn, zullen we op zoek gaan naar een gunstig instapmoment. 

We wachten tot we in deze zone zijn, omdat we daar een harde stijging verwachten die de koers mogelijk richting $30 of hoger kan brengen. Dat zou een stijging van 100% zijn vanaf de groene zone. Dit is in vergelijking met ethereum, dat slechts een groeipotentie van 25% laat zien vanuit zijn koopzone.”

Deze analyse is 6 februari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post