PremiumAnalyse: XRP koers stijgt 30%, is ATOM nu aan de beurt?

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Cosmos (ATOM) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog kunt profiteren van deze analyse. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

XRP koers stijgt 30%

De XRP koers zat lange tijd vast in hetzelfde krappe bereik, en bleef begin dit jaar achter terwijl veel koersen hard stegen. Daar kwam afgelopen week eindelijk verandering en steeg XRP juist het hardst op de markt. De koers steeg met bijna 30% en tikte bijna de beruchte 0,5% aan, de hoogste prijs sinds november 2022. Vandaag komt XRP op $0,43 uit waarmee koers deze week 21% in de plus staat.

Technische analyse ATOM koers

ATOM heeft in tegenstelling tot XRP een slechte week achter de rug. De koers daalde namelijk in slechts zeven dagen met ongeveer 18%. Toch zien de analisten van Crypto Insiders door deze daling een gunstig instapmoment onstaan en delen dit in hun meest recente analyse:

“Voor ATOM zien we een zeer interessant patroon, namelijk een geldige sequence, en dat betekent dat we flink een stijging verwachten voor deze coin. De koers maakt namelijk een groter 12345 Elliott Wave patroon, waarbij de tweede correctieve wave net is afgerond.  

Dit betekent dat we de derde opwaartse wave ingaan. De daling van afgelopen week biedt daarom een gunstig instapmoment. We hebben daarom besloten om ATOM te kopen en hebben een stop-loss order ingesteld op $10,28. 

In de Premium-omgeving hebben wij een langetermijnanalyse gedeeld waarin ook te zien is waar wij verwachten dat de koers van ATOM naartoe zal gaan.”

Deze analyse is 24 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Leren hoe je van deze analyse kunt profiteren?

Als Premium lid krijg je niet alleen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta, ook kun je vragen stellen aan ervaren analisten en handelaren en een besloten groep van meer dan 1.000 leden. Zo leren we samen hoe we succesvol kunnen handelen met cryptovaluta. Wil je meer weten? Kijk dan op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post