PremiumANC koers-analyse: Hoge stake beloning zorgt voor stijging

ANC is vandaag met maar liefst 10% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de koers van ANC zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om de coin te kopen of verkopen.

Het is vandaag een rode dag op de markt. In de top 100 is er slecht een coin die groene cijfers laat zien. Als we iets verder kijken zien we ook nog Anchor Protocol (ANC) voorbij komen. Deze coin is in de afgelopen 24 uur met 10% in waarde gestegen. Over de afgelopen zeven dagen mocht de koers ongeveer 37% bijschrijven. Door de stijging staat ANC op de 164e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Anchor Protocol?

Anchor Protocol is een leen en uitleen platform dat is gebouwd en loopt op de Terra (LUNA) blockchain en is tevens het 29e project op de Binance Lauchpool. Gebruikers van het platform kunnen cryptocurrencies uitlenen en lenen en kunnen hierdoor rente verdienen over hun crypto’s. 

Waarom stijgt ANC in waarde?

Er zijn een aantal mogelijke verklaringen voor de stijging van ANC. De eerste reden zou kunnen zijn dat Deviants’ Faction via Apollo DAO (DEV) een community farming evenement houden. Het viel hier op dat ANC een van de hoogste rendementen oplevert. De coin geeft een rente van ongeveer 76%. Het zou dus kunnen zijn dat veel investeerders van deze kans gebruik wilde maken en snel ANC hebben gekocht om dit te staken. Een snelle toename van vraag zorgt natuurlijk voor een stijging in de waarde van de coin.  

Technische analyse

ANC vertoont niet heel veel spannends op haar grafiek. Over de periode september 2021 tot januari 2022 zagen we eigenlijk een perfect tekstboek voorbeeld van een trendkanaal. Waar om de beurt de bovenkant van het kanaal getest werd en daarna de onderkant. Toen dit patroon doorbrak zagen we toch wel flinke neerwaartse prijsactie. Gelukkig kon de koers uiteindelijk steun vinden en maakte door middel van een dubbele bodem een reversal. De eerstvolgende weerstand ligt op $2,51. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in ANC? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel