PremiumAvalanche koers bereikt groene koopzone: “we zijn bullish over AVAX”

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Ten opzichte van de meeste andere koersen, begon die van avalanche al eind december hard te stijgen en piekte dan ook al eerder, namelijk begin vorige maand. De AVAX koers beweegt sindsdien zigzaggend omlaag, maar komt inmiddels eindelijk in de groene koopzone uit. Vanaf hier kan AVAX mogelijk weer fors stijgen, maar we moeten wellicht ook even geduld hebben, leggen de analisten van Crypto Insiders uit:

“AVAX gedraagt zich eigenlijk precies zoals we hadden verwacht. De koers steeg onlangs netjes uit de eerste groene box en komt inmiddels in de tweede groene box aan. Onze analyse is derhalve weinig veranderd ten opzichte van de vorige analyse. 

Houd er rekening mee dat het momenteel echter spannend is in cryptoland. Het kan zijn dat de AVAX koers daarom hier nog een tijdje zal consolideren, en kan zelfs aan de onderkant van de groene box rond de $15 uitkomen of zelfs iets dieper. Onder de $10,5 invalideert de analyse echter. 

Desondanks zijn we nog bullish over AVAX en we verwachten dat de opwaartse trend ten opzichte van de low van december zal voortzetten. In de Premium omgeving zullen we direct een nieuwe analyse delen zodra deze opwaartse beweging begint.”

avax analyse 0603
Deze analyse is 6 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post