PremiumBABYDOGE koers-analyse: beursnotering zorgt voor flinke stijging

BABYDOGE is vandaag met maar liefst 13% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptocurrency in waarde is gestegen en analyseren we de koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om BABYDOGE te kopen of verkopen.

Een van de hardste stijgers op de markt vandaag is een erg opvallende crypto, namelijk Baby Doge Coin (BABYDOGE). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 13%. Over de afgelopen zeven dagen daalde de koers echter met 1%. Door de stijging staat BABYDOGE nu op de 135e plaats van grootste crypto op basis van de marktwaarde.

Wat is Baby Doge Coin?

Baby Doge is de volgende meme token in de beruchte reeks met een honden thema. De crypto heeft goed kunnen kijken naar hoe de vader van de honden meme coins, dogecoin (DOGE), werkt. Baby Doge wilt DOGE verbeteren door nog snellere transacties te bieden. Daarnaast worden bezitters van BABYDOGE beloont voor het vasthouden van de coins. 5% van elke transactie wordt apart genomen en verdeeld onder alle BABYDOGE hodlers. 

Hetgeen dat BABYDOGE uniek maakt, is dat het project ook veel aan goede doelen doet. Zo hebben ze laatst nog een flinke donatie gedaan van $150.000 aan een Amerikaans asiel voor honden. 

Waarom stijgt BABYDOGE in waarde

Er zijn een aantal mogelijke redenen die bij hebben kunnen dragen aan de stijging van BABYDOGE. Als eerste zou deze aankondiging van Huobi, een van de grootste exchanges ter wereld, er mee te maken kunnen hebben. Hier wordt er aangegeven dat BABYDOGE genoteerd wordt op de exchange. Dit is natuurlijk goed nieuws omdat dit voor een toestroom aan nieuwe traders kan zorgen. Hierdoor zal het volume kunnen stijgen en de vraag naar de coin hoger worden. Daarnaast valt het op dat BABYDOGE een van de trending coins is op zowel Coingecko als Certik. Dit wilt zeggen dat er veel verschillende handelaren deze coin aan het zoeken zijn. Ook dit duidt op een verhoogde vraag naar de coin. 

Technische analyse

BABYDOGE vormt al vanaf het eerste moment een mooie opwaartse trend. Hierbij valt het op dat alle pieken hoger worden en de bodems ook. Deze bodems blijven de mooie opwaartse steunlijn volgen. Het lijkt erop dat de koers bezig is met het maken van een nieuwe hogere bodem. Deze bodem heeft nog wat ruimte om verder naar beneden te gaan om binnen de opwaartse trend te passen. Het zal niet gek zijn als we na een nieuwe hogere bodem de bovenkant van het kanaal gaan testen. 

 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in BABYDOGE? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel