PremiumBelangrijk: Bitcoin beweging na pasen; altcoin rally mogelijk?

Elke week houdt onze hoofdanalist Albert, ook bekend als AppY Crypto, een exclusieve livestream om te praten over de crypto koersen, de laatste marktonwikkelingen en analysemethoden.

Deze exclusieve video, bedoeld voor premium leden van Crypto Insiders, is nu voor iedereen terug te zien. Wil jij graag dit soort video’s direct kunnen zien en toegang krijgen tot meer dan 20 technische analyses per week? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Technische crypto analyses, nu voor iedereen!

In de nieuwste editie van deze Crypto Insiders video duikt Albert opnieuw diep de koersen van veel verschillende cryptovaluta in. Ditmaal komen de volgende koersen aan bod: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), cardano (ADA), litecoin (LTC), cosmos (ATOM), polygon (MATIC), avalanche (AVAX). polkadot (DOT), aave (AAVE), near (NEAR) en meer!

Ook neemt Appy het laatste nieuws door, bekijkt hij de dominantie van bitcoin ten opzichte van altcoins en neemt hij zelfde andere markten onder de loep als goud en de Dow Jones (DJI). Deze live-uitzending werd afgelopen week met leden gehouden waar zij direct vragen kunnen stellen. Als voorproefje op premium kan iedereen de video nu zien.

Zoek jij meer inzicht in crypto koersen of hulp met handelen?

In de premium omgeving van Crypto Insiders vindt je een levendige en vriendelijke community van meer dan 1.000 leden die elkaar helpen met handelen. Ook delen onze analisten hier wekelijks meer dan 20 technische analyses exclusief voor premium leden. Bekijk onze Premium pagina voor meer informatie en probeer direct de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten.

Laatste Nieuws

Next Post