PremiumBelangrijk: Top analist deelt groot aantal crypto voorspellingen

Elke week houdt onze hoofdanalist Albert, ook bekend als AppY Crypto, een exclusieve livestream in de Premium omgeving van Crypto Insiders. Hij bespreekt hierin de koersen, de laatste marktonwikkelingen en analysemethoden. Dit artikel dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Deze exclusieve video is nu voor iedereen terug te zien. Wil jij graag dit soort video’s direct zien en toegang krijgen tot meer dan 20 technische analyses per week? Neem dan een kijkje op onze Premium pagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Groot aantal technische crypto analyses

In deze nieuwste editie van Crypto Insiders Live duikt Albert opnieuw diep de koersen van veel verschillende cryptovaluta in. Ditmaal komen de volgende munten aan bod: bitcoin (BTC), ethereum (ETH), ripple (XRP), cardano (ADA), solana (SOL), litecoin (LTC), cosmos (ATOM), polygon (MATIC), avalanche (AVAX), binance (BNB), fantom (FTM), ethereum classic (ETC), ethereum name service (ENS), injective (INJ) en near protocol (NEAR).

Ook neemt Appy het laatste nieuws door en bekijkt hij de huidige macro-economische toestand die van grote invloed is op de crypto-markt. Deze live-uitzending was afgelopen week exclusief voor Premium leden die tijdens uitzending direct vragen kunnen stellen aan de analisten. Als voorproefje op Crypto Insiders Premium kan nu iedereen de video terugzien.

Zoek jij meer inzicht in crypto koersen of hulp met handelen?

In de Premium omgeving van Crypto Insiders vind je een levendige en vriendelijke community van meer dan 1.000 leden die elkaar actief helpen. Ook delen onze analisten hier wekelijks meer dan 20 technische analyses van een groot assortiment aan verschillende cryptovaluta. Heb je na het kijken van de video nog vragen of wil je direct toegang tot meer van dit soort analyses? Bekijk onze Premium pagina voor meer informatie en probeer direct de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten.

Laatste Nieuws

Next Post