PremiumBelangrijke crypto update: Ethereum koerswijziging op komst

In dit artikel bieden we je een gedetailleerde analyse van ethereum (ETH), direct afkomstig uit onze prestigieuze Premium omgeving voor leden. Deze analyse is een must-read voor iedere crypto-enthousiast, aangezien onze deskundige analisten de markt continu in de gaten houden en hun inzichten delen. Elke week graven zij diep in meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze 1.000+ leden.

Het Twitteraccount van Ethereum-oprichter Vitalik Buterin werd gehackt via een SIM-swap-aanval. Oplichters deelden een phishing-link, wat tot grote crypto-verliezen leidde. Buterin bevestigde de hack en gaf tips om dergelijke hacks te voorkomen, zoals het verwijderen van telefoonnummers van accounts en het gebruik van sterke 2FA.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor ethereum (ETH)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat ethereum binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“In onze recente ETH-analyse is er een significante wijziging ten opzichte van onze vorige inschatting. Waar we eerst een mildere correctie voorzagen, anticiperen we nu op een diepere duik naar de groene zone. Over de middellange termijn projecteren we dat ETH zal dalen naar de groene zone die ligt tussen de $1.300 en $1.484.

Dit prijspunt markeert voor ons een uitgelezen kans om ETH aan onze portefeuille toe te voegen. De reden voor deze bijgestelde visie is het ontstaan van wat lijkt op een WXYXZ Elliott Wave patroon. Dit relatief zeldzame patroon was initieel niet op onze radar, wat de recente aanpassing in onze analyse verklaart. Na het afronden van dit patroon verwachten we nog steeds een flinke opwaartse beweging.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 13 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post