PremiumBezit jij deze crypto? Analist waarschuwt voor flinke koers daling

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van reserved rights (RSR) uit onze Premium omgeving. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we goed nieuws: je kunt ook winst maken wanneer deze crypto daalt. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse RSR koers

De RSR koers heeft zich de afgelopen tijd sterk ontwikkeld. In slechts 15 dagen is de koers gestegen met ongeveer 35%. Toch verwachten de analisten van Crypto Insiders een daling in de nabije toekomst.

Zij waarschuwen in hun meest recente RSR analyse daarom voor een correctie op korte termijn:

“De koers is enorm hard gestegen over de afgelopen weken. Wij zien dat de RSR koers op middellange termijn een 12345 Elliott Wave patroon heeft gevormd en dat wij ons momenteel in de afronding van de vierde wave bevinden. Deze wave zal naar onze verwachting tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci uitkomen, wat een koers tussen $0,003531 en $0,003601 zou betekenen. 

Dit is ook de reden dat wij een rode box hebben getekend op de grafiek. Vanaf hier zullen wij zelf overwegen om in te zetten op deze daling (een short positie te openen).

Deze analyse is 10 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken met een dalende crypto koers?

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en  handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel