PremiumBezit jij deze crypto? Flinke koersdaling verwacht

In dit artikel delen we een recente analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Slimme handelaren weten dat winstgevend handelen niet alleen mogelijk is wanneer een koers stijgt, maar ook wanneer een koers daalt. Onze analisten verwachten dat de koers van Chiliz (CHZ) de komende periode zal dalen. In dit artikel leggen we uit waarom zij dit verwachten en hoe je hiervan kunt profiteren. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in meer analyses van onze experts, dan kun je ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis uitproberen.

Technische analyse Chiliz (CHZ) koers

De koers van chiliz hangt al sinds medio april in een flinke neerwaartse trend. De analisten van Crypto Insiders vrezen echter dat dit nog niet voorbij is, ook al krijgen we nu wellicht eerst een korte correctie omhoog. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“CHZ laat in tegenstelling tot andere coins nog een bearish patroon zien. Terwijl we in onze analyses bij de meeste munten al bullish zijn, verwachten we voor CHZ nog een verdere daling. 

Op dit moment bevindt de koers namelijk in een ABC patroon. Om dit patroon af te ronden, verwachten we eerst een korte stijging om de B wave te vormen. Idealiter zien we deze stijging plaatsvinden binnen de golden pocket van de 50% en 61,8% Fibonacci retracement-niveaus. 

Daarna verwachten we de neerwaartse C wave, die de koers naar de $0,075 kan brengen, en mogelijk zelfs lager. Pas in deze zone zijn wij geïnteresseerd om CHZ te kopen, maar het is nog een heel speculatieve zone. Om nauwkeuriger in te schatten waar de C wave uitkomt, moeten we eerst afwachten tot de B wave is afgerond. Binnen enkele dagen zullen we een nieuwe analyse voor CHZ delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 1 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Profiteer van dalende koersen via Bybit

Bij Bybit nemen onze analisten zogeheten ‘short-posities’ in. Dit betekent dat ze profiteren van een daling in de waarde van een cryptovaluta: ze verkopen in feite een crypto die ze niet bezitten met de verwachting deze later goedkoper terug te kopen, wat winst oplevert. Bijkomend voordeel is dat Bybit je in staat stelt de strategieën van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren, waardoor je kunt profiteren zonder constant actief te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post