PremiumBezit jij deze crypto? Pas dan goed op! Dit kan niet lang meer duren

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van zilliqa (ZIL) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we goed nieuws: je kunt ook profiteren van een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ZIL koers

De analisten van Crypto Insiders, die begin dit jaar correct een 50% stijging voor zilliqa voorspelden, hebben onlangs een nieuwe blik op de koers geworpen. Na de enorme stijging is de ZIL koers aangekomen in de rode verkoopzone.

De analisten waarschuwen daarom de Premium leden voor een flinke daling en legden dit onlangs als volgt uit:

“De waarde van ZIL is zoals verwacht hard gestegen. Wij verwachten echter niet dat deze stijging zal doorzetten, omdat de koers een 12345 Elliott Wave patroon begint te vormen waarbij de recente stijging slechts een correctieve wave vier was.

Wij verwachten daarom dat de vijfde en laatste wave de koers vanaf de huidige zone rond de $0,02849 naar de groene zone rond de $0,012 kan brengen. Wij overwegen daarom een short positie in de rode zone zodat we winst kunnen nemen in de groene zone.”

Deze analyse is 23 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via short posities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel