PremiumBitcoin analisten: bodem in zicht, hier stappen wij in

In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse BTC koers

De koers van bitcoin was afgelopen week verder gezakt en blijft de afgelopen dagen rond de $27.000 schommelen. Toch volgt de koers nog de verwachtingen van de analisten van Crypto Insiders. Zij tekenden al een blauwe weerstand/support zone rond de $27.000, maar ze verwachten dat de koers nog een stukje lager zal gaan voordat de stijging begint.

“BTC daalt volgens plan met de vorming van wave 5 van een 12345 Elliott Wave patroon. Hoewel een nieuwe low mogelijk is, kan deze wave 5 ook ’truncated’ zijn, waarbij de bodem van wave drie niet wordt doorbroken. Aangezien dit zeldzaam is, houden we hier geen rekening mee bij het tekenen van de koopzone. 

We denken wel dat bitcoin nog een keer de bodem van $25.800 zal testen en we hebben onze groene instapzone tussen $24.000 en $26.000 getekend. Het is mogelijk dat bitcoin in dit gebied eerst een tijdje consolideert voordat de stijging begint. Het is echter belangrijk om het invalidatielevel in de gaten te houden. We willen niet de $23.344 breken en zeker niet de $19.636, dat zou namelijk een behoorlijk bearish signaal zijn. 

Zodra bitcoin weer stijgt is een eerste target is het doorbreken van de lokale piek op $31.200. Over enkele dagen zullen we de situatie opnieuw evalueren en onze bevindingen delen in de Premium omgeving met al onze leden.”

Deze analyse is op 17 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.
Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post