PremiumBitcoin analisten delen nieuwe verwachtingen voor deze 2 crypto koersen

In dit artikel delen wij recente analyses van twee cryptocurrencies uit de Premium omgeving van Crypto Insiders. Het gaat dan om zilliqa (ZIL) en vechain (VET). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Zilliqa koers vindt dubbele bodem

De koers van zilliqa is over de afgelopen 24 uur met bijna 4% gestegen, terwijl bitcoin (BTC) rond dezelfde prijs bleef hangen. Op de onderstaande grafiek is te zien dat de ZIL koers mogelijk een dubbele bodem vormde tijdens de daling rond 9 november. Dat betekent wellicht dat ZIL genoeg support heeft gevonden om weer even te stijgen. De analisten van Crypto Insiders zijn daarom op de korte termijn enigszins bullish en verwachten nog een wave naar boven. Daarna kan ZIL echter weer dalen, leggen de analisten uit:

“De koers heeft mooi zijn derde wave uit een 12345 Elliott Wave patroon omlaag gemaakt. Vanaf dit niveau denken wij nog een koersstijging te zien die ons tot ongeveer tussen $0,02527 en $0,02698 kan brengen. Daar verwachten we echter dat ZIL opnieuw weerstand zal tegenkomen.

Deze rode zone is waar wij verwachten dat de vierde wave van dit patroon uit zal komen. Hoewel dit vooralsnog een bullish scenario is, verwachten wij dat de vijfde en laatste wave de koers weer hard naar beneden zal trekken. Zodra wij kunnen bepalen waar de koers dan uitkomt, zullen wij dat direct met onze leden delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande ZIL analyse is op 14 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

VeChain in neerwaarts patroon

De vechain koers kon in de afgelopen 24 uur zelfs ongeveer 5% stijgen. Op de onderstaande grafiek is te zien dat de analisten hadden verwacht dat VET na de crash iets zou herstellen, mogelijk naar de 0,618 Fibonacci rond $0,025. Echter bleef de koers al rond $0,022 steken.

Sinsdien is de VET koers dieper gezakt en vormde dus geen dubbele bodem zoals ZIL. De analisten van Crypto Insiders zijn dan ook minder bullish op de korte termijn over VET.

Zij zien hier namelijk een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden en dit patroon kan de koers nog een flink stuk verder naar beneden duwen. De analisten hebben daarom een steunzone rond de $0,016 geplaatst. De verwachting is dat de laatste waves van dit patroon rond dit niveau uit zullen komen. Voorlopig ziet het er dus nog bearish uit voor vechain, ondanks de stijging van vandaag.

Bovenstaande VET analyse is op 10 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Zilliqa of VeChain kopen of verkopen?

Overweeg jij ZIL of VET te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel