PremiumBitcoin analisten: hier ligt de koersbodem

In dit artikel delen we een technische analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse BTC koers

Bitcoin doet vooralsnog wat de analisten van Crypto Insiders verwachten. Dat betekent wellicht dat een laatste daling volgt voordat de koers weer omhoog. Dat legden zij onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“We zien dat BTC momenteel bezig is met de neerwaartse beweging van wave 5. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze wave niet noodzakelijk een nieuwe dieptepunt hoeft te bereiken. Het kan namelijk een ’truncated’ wave zijn, wat betekent dat de low van de derde wave niet wordt overschreden. 

Toch verwachten we dat BTC nog een laatste keer de bodem van $25.800 zal testen voordat een opwaartse trend wordt ingezet. Uiteraard is het invalidatieniveau van cruciaal belang, dat we voor BTC op $19.600 hebben vastgesteld. Als we hieronder breken, kan dit de komende maanden een sterk bearish signaal zijn. Eigenlijk willen we zelfs de $23.344 niet doorbreken. Zolang de koers hierboven blijft, handhaven we een bullish vooruitzicht. 

We moeten echter rekening houden met de macro-economische factoren. Hier zullen we deze week meer over bespreken in onze Premium omgeving en binnen enkele dagen een nieuwe BTC analyse delen.”

Deze analyse is op 17 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Slimme handelaren maken gebruik van Bybit

Hier kun je de bewegingen van succesvolle traders kopiëren. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Via deze link kom je in aanmerking voor diverse acties en aanbiedingen.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post