PremiumBitcoin analyse: BTC kan kleine opleving zien voordat daling hervat

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van Bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste Bitcoin nieuws

Technische analyse BTC koers

Bitcoin zit sinds de all-time high van november 2021 in een neerwaartse trend en is al met 70% gedaald. Dit wil echter niet zeggen dat bitcoin in een rechte lijn naar beneden beweegt. Handelaren kunnen inspelen op schommelingen en gebruik maken van de korte correcties omhoog. Het ziet er naar uit dat bitcoin mogelijk nog ruimte heeft voor nog een kleine opleving omhoog voordat de neerwaartse trend voortzet, melden de analisten van Crypto Insiders. Dat beschrijven zij als volgt:

“Over de middellange termijn verwachten wij nog dat bitcoin mogelijk richting de $12.000 zou kunnen dalen. Op het moment lijkt het er echter op dat we eerst een kleine corrigerende wave omhoog krijgen. Dit valt binnen het innerwave WXY Elliott Wave patroon waar bitcoin nu mee bezig is.

Deze korte wave omhoog valt door de prijsactie vast te stellen tussen de 161,8% en 200% fibonacci level, ofwel de $21.500 en $22.100. Mochten we deze zone bereikt hebben verwachten we veel weerstand en een continuatie naar beneden voor een explosieve 3e wave van een 12345 EW patroon.”

Bovenstaande BTC analyse is op 27 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden

Volgers van het Crypto Insiders Twitter-account lijken echter toch wat meer bullish dan de analisten. In een Twitter poll gaven zij namelijk massaal aan te denken dat bitcoin uiteindelijk de $100.000 zal bereiken.

Bitcoin kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel