PremiumBitcoin crash: nieuwe verwachting voor BTC koers

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Gisteren zorgde het nieuws rond Binance voor behoorlijk wat opschudding met als resultaat een sterke daling van bitcoin.

“Het was een onverwachte gebeurtenis”, zeggen de analisten van Crypto Insiders. “Gisternacht stond Bitcoin nog op $27.500, maar we hebben nu een lokale bodem gemaakt van $25.300.”

Dit wil echter niet zeggen dat ze pessimistisch zijn. “Hoewel we verrast werden door dit nieuws en de reactie, zijn we niet direct bearish geworden,” merken de analisten op. “De koers is juist terug de koopzone ingeschoten en lijkt nu een 12345 Elliott Wave patroon te vormen.”

Dit patroon betekent dat een verdere daling in het verschiet ligt, maar de analisten zien dit niet als een negatieve ontwikkeling. “Het is niet erg als we iets verder naar beneden gaan, we komen dan alleen dieper in de koopzone terecht,” leggen ze uit. “Dit biedt ons zelfs de mogelijkheid om naar een extra instapmoment te zoeken.”

“Het is belangrijk om het grotere plaatje niet uit het oog te verliezen”, sluiten de analisten af. “Wij blijven de markt op de voet volgen en zullen over enkele dagen de ontwikkelingen rond bitcoin opnieuw evalueren en de bevindingen delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 5 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post