PremiumBitcoin in de lift, AVAX in gevaar: Let op deze prijzen

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Avalanche (AVAX) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Onze analisten verwachten dat deze koers de komende periode zal dalen, daarom leggen we onder in dit artikel uit hoe je hier alsnog van kunt profiteren. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Kan bitcoin nog verder omhoog?

De analisten van Crypto Insiders voorspellen een verdere stijging voor bitcoin, zoals hier is terug te lezen. Bitcoin maakte een forse duik nadat de koers een piek van $28.900 aantikte, en dipte vervolgens onder $27.000. Op het moment van schrijven staat de koers alweer terug op het punt om de $28.000 te testen. Volgens de analisten ziet AVAX er bearish uit, maar dat biedt mogelijk ook kansen.

Technische analyse AVAX koers

De koers van AVAX beweegt al bijna twee weken voornamelijk zijwaarts in een trendkanaal tussen $16 en $18. Toch verwachten de analisten dat de volatiliteit aanzienlijk zal toenemen. Hierover verklaren zij het volgende in een nieuwe analyse:

“In de vorige analyse werd op basis van een ABC Elliott Wave-patroon een rode verkoopzone aangegeven. De koers is daar nu aangekomen en ondervond al meerdere keren sterke weerstand. Dit is een belangrijk bearish signaal en in lijn met onze verwachting. 

We verwachten nog steeds een mogelijk scherpe daling, waarbij we als eerste doel de groene zone tussen $13,42 en $12,09 in gedachten houden. Hier willen we overwegen om opnieuw in te stappen, maar eerst willen profiteren we van de verwachte daling. 

Zodra dudelijker is hoe deze daling uit zal pakken, kun je aankomende week alweer een nieuwe analyse voor AVAX vinden in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 26 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post