PremiumBitcoin koers klaar voor krachtige opwaartse beweging

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

Bitcoin laat eindelijk weer wat kracht zien nadat de koers een maand voornamelijk zijwaarts bewoog. Volgens de analisten van Crypto Insiders heeft bitcoin mogelijk recent zijn bodem gevonden en staat de koers op hunt om verder uit te breken. Dat legden zij onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“De BTC koers volgt tot dusverre keurig onze verwachting. Hoewel we een aanzienlijke correctie hebben gezien, kunnen we deze momenteel verklaren als onderdeel van een 12345 Elliott Wave patroon. 

De huidige correctie zou dan de tweede wave van dit patroon zijn, die volgens de theorie doorgaans uitkomt in de zogenaamde golden pocket van Fibonacci, oftewel de 50% en 61,8% niveaus. 

Zolang de koers binnen deze range blijft, blijft het beeld voor bitcoin bullish. Een alternatief scenario is dat BTC terugkeert naar de groene koopzone, wat op zich geen ramp zou zijn, aangezien dit mogelijk een extra instapmoment kan bieden. 

Voorlopig ziet het er dus gunstig uit voor bitcoin. Mochten er veranderingen optreden, dan zullen we dit direct delen met onze leden in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 31 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle crypto handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Registreren bij Bybit is gratis en je ontvangt momenteel $20 crypto kado.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post