PremiumBitcoin koers nadert afgrond, handelaren blijven hoopvol

In dit artikel delen we een technische analyse van bitcoin (BTC) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse the bitcoin (BTC) koers

De markt zit in een zeer onzekere situatie en de koers van bitcoin lijkt momenteel vooral aangedreven te worden door macro-economische factoren. De analisten van Crypto Insiders houden daar rekening mee in hun nieuwste bitcoin analyse:

“In onze eerdere analyses hebben we al aangegeven dat het belangrijk is om de macro-economische ontwikkelingen binnen de Premium omgeving nauwlettend te volgen. Op dit moment gebeurt er namelijk veel, waaronder het Amerikaanse schuldenplafond en de grensoverschrijding van Oekraïne met Amerikaanse wapens. Deze gebeurtenissen zorgen voor onrust op geopolitiek vlak en hebben daardoor ook invloed op de financiële markten. 

Terwijl dit speelt, zien we eindelijk wat reuring op de markt. Het is fijn om te zien dat ons geduld wordt beloond en we niet uit FOMO zijn ingestapt, zoals we eerder hebben aangegeven te willen vermijden. De correctie zet door en we naderen langzaam maar zeker de groene zone waar we in willen stappen. We houden rekening met een mogelijke landing van BTC tussen $24.800 en $25.300, en mogelijk zelfs iets lager. 

Hoewel dit nog een verdere daling betekent, hebben we besloten om niet short te gaan op deze afstand. Het risico-rendementsverhouding is namelijk niet gunstig. We zullen geduldig wachten tot de koers deze zone betreedt. Om onze leden in de Premium omgeving goed op de hoogte te houden, volgen we zowel de ontwikkelingen van bitcoin als de ontwikkelingen op de gehele markt nauwlettend.”

Deze analyse is op 24 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Kopieer transacties van succesvolle handelaren via Bybit

Met een Bybit account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post