PremiumBitcoin koers stabiel: crypto analisten focussen op solana en sandbox

Bitcoin (BTC) is vandaag met ruim 4% gestegen, maar zit eigenlijk nog altijd vast in hetzelfde krappe bereik. Er zijn momenteel cryptocurrencies die in deze markt interessantere resultaten boeken. In dit artikel delen we analyses uit de Premium omgeving van twee crypto die vandaag harder zijn gestegen dan bitcoin.

Het gaat dan om solana (SOL) en the sandbox (SAND). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Solana kan na korte daling hard stijgen

De SOL koers lijkt veel potentie te hebben op de lange termijn. Als we naar het grote plaatje kijken, ook wel de cycle degree genoemd, zien we dat SOL een 12345 Elliott Wave patroon vormt. Doordat verschillende waves hier samenkomen, kunnen de analisten concluderen dat we op dit moment in de tweede wave zitten. De derde wave zal waarschijnlijk explosief zijn en kan de koers erg hard de lucht in schieten. SOL zou dan mogelijk $60 kunnen aantikken.

Toch verwachten de analisten op de korte termijn eerst nog een lichte daling. De tweede wave is immers nog niet volledig afgerond, dan moet eerst een innerwave C van het ABC EW patroon ook afgerond moeten worden. Hoewel de koers ondertussen naar $35 is gestegen, verwachten de analisten alsnog een daling. Deze daling kan ons dus nog richting de 100% Fibonacci kunnen leiden, ofwel een koers van ongeveer $20,6. 

De onderstaande analyse werd met leden al op 24 oktober gedeeld en wordt in de Premium omgeving constant up-to-date gehouden.

Bovenstaande SOL analyse is op 24 oktober 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Sandbox moet wellicht dalen na sterke stijging

Ook SAND presteert vandaag beter dan bitcoin en staat ongeveer 7% en 15% deze week. Dit is ook wat de analisten hadden verwachten dat er over de afgelopen dagen zou gebeuren. Zij zagen hier namelijk een correctieve vierde wave van een 12345 Elliott Wave patroon vormen. De verwachting was dat de koers hierdoor rond het cluster van de 38,2% en 123,6% Fibonacci uit zal komen. Deze zone lag rond de $0,97. 

Zoals we inmiddels weten, is de koers hier ook precies uitgekomen. Dit betekent dat de vierde wave van dit patroon is afgerond en we ons klaar moeten maken voor een vijfde impulsive wave naar beneden. Deze wave zal naar onze verwachting uitkomen rond de zone tussen de $0,51 en $0,61.

Bovenstaande SAND analyse is op 3 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Solana of the sandbox kopen of verkopen?

Overweeg jij SOL of SAND te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel