PremiumBitcoin koersanalist: Deze 2 crypto kunnen ook nog hard omlaag

Bitcoin (BTC) ziet vandaag een kleine opleving, zoals de analisten van Crypto Insiders hadden voorspeld in de nieuwe BTC analyse. Desondanks zien de analisten over de lange termijn nog een flinke daling voor de bitcoin koers. In de Discord omgeving voor Premium leden staat alweer een nieuwe analyse voor bitcoin klaar.

In dit artikel delen wij analyses uit de premium omgeving van twee andere cryptocurrencies die mogelijk nog harder kunnen dalen dan bitcoin. Het gaat dan om Binance Coin (BNB) en Polkadot (DOT). Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Binance Coin werd gespaard, maar kan nu bitcoin achterna

De Binance Coin koers zag in eerste instantie nog een stijging na het nieuws dat Binance FTX over zou nemen. Dat gaat echter niet door en inmiddels is ook BNB hard gezakt. De Crypto Insiders analisten vrezen echter dat BNB nog niet zijn bodem heeft gevonden.

In een nieuwe analyse, die vandaag nog in de Premium omgeving werd gedeeld, geven de analisten aan dat BNB mogelijk nog eerst een kleine opleving zal zien. Daarmee kan BNB even afkoelen met een tweede wave omhoog van een 12345 Elliott Wave patroon.

Wanneer de tweede wave afgerond is, volgt echter mogelijk de derde wave naar beneden. Deze wave kan de koers volgens de analisten richting de 100% Fibonacci brengen, ofwel de $190. Welke weg de koers daarna zal vervolgen, zal zo snel mogelijk gedeeld worden in de Premium omgeving.

Bovenstaande BNB analyse is op 10 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Polkadot daalt al hard en zet mogelijk door

Ook hebben de analisten in een recente analyse laten weten dat zij nog meer slecht weer verwachten voor polkadot. Op 5 november tekenden de analisten een verkoopzone waar de koers ook uiteindelijk uitkwam. Vanaf hier hadden de analisten al een daling verwacht en die heeft inmiddels plaatsgevonden. De koers is sinds de aangegeven verkoopzone al met meer dan 20% gedaald, echter verwachten de analisten dat dit nog niet de bodem is.

Door middel van een groter WXY Elliott Wave patroon kunnen zij namelijk vaststellen dat er een nog grotere tweede wave is gevormd. Deze zal naar verwachting uitkomen rond de groene koopzone op de onderstaande grafiek tussen de $4,5 en $5.

Bovenstaande DOT analyse is op 8 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Binance Coin of Polkadot kopen of verkopen?

Overweeg jij BNB of DOT of zelfs bitcoin te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel