PremiumBitcoin prijsvoorspelling: sentiment lijkt te keren, koers kan volgen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van bitcoin (BTC) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Laatste bitcoin nieuws

Hoewel investeerders nog lang niet positief zijn over de huidige marktomstandigheden, lijkt er wel een verschuiving plaatsvinden in het sentiment op de markt. Uit data van analysebedrijf Santiment blijkt namelijk dat het sentiment over bitcoin, maar ook ripple (XRP), cardano (ADA) en binance coin (BNB), het meest bullish is in meer dan een maand. Dat komt omdat traders hopen op een omslag in het laatste kwartaal van dit jaar. Of dit sentiment ook daadwerkelijk overslaat naar stijgende koersen, maar natuurlijk nog blijken.

Technische analyse BTC koers

De analisten van Crypto Insiders zijn al een lange tijd bearish over de bitcoin koers. Toch zien ook zij een mogelijk scenario waar de koers een trendommekeer kan maken en weer bullish wordt. Het is dan ook altijd verstandig om meerdere scenario’s in kaart te brengen. Er bestaat namelijk een kans dat bitcoin bezig is met de tweede wave van een 12345 Elliott Wave patroon en dat kan aanduiden dat de bearish cyclus ten einde komt. De koers zou dan mogelijk met een derde impulsive wave omhoog kunnen schieten richting de $161,8 Fibonacci, in de buurt van $26.000. We moeten echter rekening houden met het feit dat de slechte macro-economische toestand nog altijd aanhoudt.

Bovenstaande BTC analyse is op 14 oktober 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

BTC kopen of verkopen?

Overweeg jij BTC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto. Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel