PremiumCardano ADA koers klaar voor 70% stijging

In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano (ADA) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse ADA koers

Cardano hangt al een aantal dagen tussen de $0,35 en $0,37. De ADA koers lijkt daarmee support te vinden in de verwachte groene instapzone. De analisten van Crypto Insiders bespreken dit als volgt in hun meest recente analyse:

“Cardano heeft de afgelopen week keurig zijn weg gevonden naar de groene zone. Voor alle Premium-leden die hiervan hebben geprofiteerd: gefeliciteerd! Het is mogelijk dat ADA nog iets lager zakt, maar we verwachten vanaf de groene zone een aanzienlijke stijging, mogelijk richting $0,62. Dat zou een stijging van bijna 70% zijn. 

De koers lijkt de derde wave van een 12345 Elliott Wave patroon in te gaan, wat doorgaans gepaard gaat met een sterke opwaartse beweging. Niettemin hanteren wij voor onszelf een strakke stop-loss op $0,297. Mocht de koers onder dit niveau zakken, dan verwachten wij een nog grotere daling en vervalt de groene zone. 

We houden de analyse en de koers nauwlettend in de gaten in onze Premium-omgeving. Mocht er iets veranderen, dan zullen we dit direct communiceren met al onze leden.”

Deze analyse is op 14 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Slimme handelaren maken gebruik van Bybit

Hier kun je de bewegingen van succesvolle traders kopiëren. Lukt dit? Dan is de winst helemaal voor jou! Via deze link kom je in aanmerking voor diverse acties en aanbiedingen.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post