PremiumCardano toont bullish signalen: koers kan vanaf hier uitbreken

In dit artikel delen we een exclusieve analyse van cardano (ADA) uit onze Premium omgeving. Deze analyse dient als voorproefje van onze Premium diensten, maar kan ook financieel voordeel bieden. In onze Premium groep delen ervaren analisten wekelijks meer dan 20 technische analyses waar meer dan 1.000 leden van profiteren.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse Cardano (ADA) koers

De koers van cardano kwam een maand geleden aan in de groene zone van de analisten van Crypto Insiders. Vooralsnog vindt de ADA koers hier flink wat steun en dat is een bullish signaal, legden de analisten onlangs aan Premium leden uit:

“ADA is erin geslaagd om boven het niveau van $0,323 stand te houden, wat een belangrijk niveau is. De komende dagen zullen we in de Premium omgeving nauwlettend monitoren of ADA erin slaagt om dit niveau vast te houden.

Bovendien zien we dat ADA de maandelijkse pivot heeft getest en hier een stuiter heeft gemaakt, wat een bullish signaal is. Het eerstvolgende niveau dat we graag willen zien, is $0,399 en daarna $0,41. Voor een bullish uitbraak willen we ADA door $0,453 zien breken.

Voorlopig houden we nog steeds onze strakke stoploss aan, die zich bevindt op $0,2974. Mocht de koers hieronder breken dan verwachten we nog flinke neerwaartse prijsactie. Binnen enkele dagen zullen we een nieuwe ADA analyse delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 2 juni met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post