PremiumCEL koers-analyse: Stijging door meerdere mooie ontwikkelingen

CEL is vandaag met maar liefst 17% gestegen. In dit artikel kijken we naar mogelijk fundamentele redenen waarom deze cryptovaluta in waarde is gestegen en analyseren we de CEL koers zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken om CEL te kopen of verkopen.

Een van de hardste stijgers uit de top 100 vandaag is Celsius Network (CEL). Deze cryptocurrency steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 17%. Over de afgelopen zeven dagen zagen we echter wel een kleine daling van ongeveer 8%. Door de stijging van vandaag staat CEL op de 91e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Celsius Network?

Celsius wil graag een volledig financieel service platform worden waarop cryptocurrency investeerders al hun financiële- en bankzaken kunnen regelen. Een investeerder kan bijvoorbeeld via dit platform zijn cryptocurrencies beheren, maar ook staken of betalingen verrichten. De CEL token kan binnen dit platform gebruikt worden voor verschillende zaken.

Waarom stijgt CEL in waarde?

Er zijn een aantal redenen die de stijging van CEL kunnen verklaren. Een van de belangrijkste is het feit dat Celsius nu Chainlink (LINK) heeft geïntegreerd in het platform. Celsius zal Chainlink’s proof-of-reserve (PoR) gebruiken om wrapped versies te maken van verschillende coins die zij aanbieden. Op deze manier kunnen zij voor meer liquiditeit zorgen. 

Een andere mogelijke reden is het feit dat Celsius Network een sponsor is van de Miami Hack Week. Dit is een mooi project om te sponsoren aangezien degenen die hieraan meedoen erg in de computerwereld bekend zijn. Aangezien crypto een sector is waar je enig verstand van computers voor moet hebben zullen zij en geïnteresseerden waarschijnlijk sneller begrijpen wat het Celsius Network is. Dit is dus een zeer passende sponsor en zal dus voor veel naamsbekendheid zorgen. 

Technische analyse 

CEL is net zoals andere cryptocurrencies hard geraakt door de correctie die we een aantal dagen geleden zagen op de markt. Helaas voor CEL was er hierdoor een neerwaarts driehoekspatroon gevormd. Deze hebben statistisch gezien een grotere kans om neerwaarts uit te breken. Dit is ook gebeurd. Na een aantal keren de onderkant van de driehoek getest te hebben zakten we er uiteindelijk toch doorheen. De stijging die we nu zien lijkt wel een dead cat bounce, ofwel een korte correctie van een vallende koers. Het lijkt vooralsnog niet op een pullback. We zullen deze coin in de gaten houden, echter ziet deze er misschien voor nu op basis van technische analyse er te gevaarlijk uit om te traden.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in CEL? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel