PremiumChiliz op weg naar cruciaal punt, crypto analisten verwachten stijging

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van chiliz (CHZ) uit onze Premium omgeving.

Bezit jij deze crypto niet? Dan hebben we alsnog goed nieuws: je kunt ook inspelen op een dalende koers. Hoe je dat kunt doen, leggen we hieronder uit. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse CHZ koers

Chiliz is sinds het voetbal wereldkampioenschap eind vorig jaar weer sterk gedaald, maar het lijkt erop dat de bodem is bereikt. De analisten van Crypto Insiders gaven al vorig jaar aan dat zij verwachten dat de bodem waarschijnlijk in de onderstaande groene zone ligt, oftewel tussen de $0,087 en $0,1228. Vanaf deze zone verwachten zij een opwaartse trend voor de CHZ koers, legden ze onlangs aan Premium leden uit:

“CHZ is na een korte test overtuigend door de 50- en 100-dagen moving averages (MA) gebroken en lijkt krachtig op weg te gaan naar de 200-dagen MA (de blauwe lijn op de grafiek). De groene koopzone tussen de $0,087 en $0,1228 is behaald en lijkt hier te fungeren als bodem.

Dit hadden wij al verwacht, aangezien de 100% tot 123,6% Fibonacci vaak het einde is van een ABC Elliott Wave. Na het vormen van de bodem is de koers hard gestegen en breekt inmiddels zelfs uit deze zone.

Momenteel is het nog te vroeg om aan tegeven in welke patroon de CHZ omhoog beweegt. Zodra dit duidelijk wordt, zullen wij dit onmiddelijk delen in een nieuwe analyse in de Premium omgeving.”

Deze analyse is 15 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel