PremiumCRTS koers-analyse: Harde stijging door deze exchange

CRTS is gestegen met ongeveer 6%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om CRTS te kopen of juist te verkopen.

Een van de enige stijgers van de dag is vandaag Cratos (CRTS). De cryptocurrency steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 6%. In de afgelopen zeven dagen zagen we een stijging van ongeveer 11%. Door deze stijging staat Cratos op de 184e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Cratos?

Cratos is een op Ethereum (ETH) gebaseerde token die gebruikt kan worden in de gelijknamige mobiele app. De app CRATOS is een platform waarop gebruikers kunnen stemmen op verschillende stellingen. Degene die de stelling aanmaakt kan zelf een onderwerp verzinnen en stemmogelijkheden geven. Degene die de stelling heeft aangemaakt krijgt hierdoor ook de verschillende demografische data van alle personen die gestemd hebben om te zien wat voor groep respondenten zij heeft. Gebruikers van de app kunnen CRTS verdienen door verschillende activiteiten binnen de app.

Waarom stijgt CRTS in waarde?

De reden van de stijging begon een aantal dagen geleden met dit bericht van Gate.io. Hierin wordt vermeld dat zij hebben gevraagd welke coin de gebruikers graag op het platform zouden willen zien. Uit de resultaten is gebleken dat handelaren graag Cratos willen verhandelen. De exchange heeft kort hierna de coin ook op haar platform gelist. De coin is vanaf 19 januari dit jaar verhandelbaar.

Als vervolg daarop is het mogelijk om CRTS te staken op het platform van Gate.io. Gebruikers kunnen hier erg hoge resultaten mee behalen. Wanneer je je coins uitleent kan je tussen de 100% en 261% rente ontvangen per jaar. Dit heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat veel investeerders deze coin hebben ingeslagen om te kunnen staken en gebruik te kunnen maken van deze hoge rentes. Door in een korte tijd veel vraag te krijgen, zorgt dit voor een koersstijging. 

Technische analyse

De koers van CRTS lijkt nog niet echt een spannende grafiek te hebben. De koers is in de afgelopen maanden wel enorm hard gestegen. Van december tot en met de all-time high kon de coin een stijging van ongeveer 260% bijschrijven. De koers moest na deze harde stijging toch even afkoelen. We zien nu dat CRTS een mooie basis heeft gemaakt op de oplopende steunlijn. Deze steunlijn fungeerde als lanceerplatform. De koers wist hierna direct weer hard te stijgen. Het zal interessant zijn om te zien of we nog verder kunnen.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in CRTS? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel