PremiumCrypto analist die koersdaling voorspelde deelt handelsplan

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Binance Coin (BNB) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BNB koers

De afgelopen dagen waren behoorlijk moeilijk voor de crypto-markt. Veel koersen, waaronder bitcoin (BTC), zijn meer dan 10% gedaald. De koers van binance coin hield relatief sterk stand, maar daalde alsnog met meer dan 8%. Toch komt dat overeen met wat de analisten van Crypto Insiders hadden verwacht. Zij gaven namelijk aan het begin van de week aan Premium leden door dat de BNB koers in een neerwaartse trend zit:

“BNB doet precies wat het moet doen, namelijk lagere bodems maken. Wij verwachten dat de coin dit zal blijven doen tot de groene koopzone op de grafiek tussen $265,3 en $279,2. 

De koers lijkt namelijk een tweede wave te maken van een 12345 Elliott Wave-patroon. Hierdoor verwachten wij dat de koers de golden pocket van Fibonacci zal opzoeken, dat wil zeggen de niveaus van 50% en 61,8%.” 

Inmiddels weten we dat de koers dit ook precies heeft gedaan. BNB zakte gisteren naar $265,2, slechts $0,10 verschil met de verwachting. Sinds deze prijs heeft de koers ook al een kleine stijging van 5% gemaakt. De analisten werken inmiddels aan een nieuwe analyse voor BNB die snel te vinden zal zijn in de Premium omgeving.

Deze analyse is 6 maart met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post