PremiumCrypto analist: opvallend koerspatroon voorspelt veel goeds

In dit artikel delen we een technische analyse die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse LTC koers

De koers van litecoin presteert de afgelopen dagen indrukwekkend, en dat komt overeen met wat de analisten van Crypto Insiders in hun meest recent analyse bespraken. Hierin stellen zij het volgende:

“LTC heeft onze verwachtingen waargemaakt door perfect onze groene koopzone te raken en staat nu stevig in de plus. Sinds het bereiken van de koopzone is de koers in slechts negen dagen met ongeveer 26% gestegen. 

We gaan nu mogelijk binnenkort de tweede wave in van een 12345 Elliott Wave patroon. Bij de eerstvolgende correctie kunnen we concluderen dat de eerste wave is afgerond. Dit is echter geen bearish signaal, maar eerder een teken dat de koers kracht aan het verzamelen is voor een verdere stijging. 

Ondanks deze correctie, kiezen wij er zelf voor om onze positie te behouden, omdat we op de middellange termijn een sterke stijging verwachten. Houd echter rekening met ons invalidatieniveau op $65. In de komende dagen zullen we de voortgang van LTC nauwlettend volgen en onze bevindingen delen in onze Premium omgeving met al onze leden.”

Deze analyse is op 17 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Next Post