PremiumCrypto analisten: hier ligt de bodem

In dit artikel delen we een recente analyse van Avalanche (AVAX) die eerder in onze Premium omgeving is gedeeld. Ervaren analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses waar inmiddels meer dan 1.000 leden dagelijks gebruik van maken.

Onze community biedt een veilige en leerzame omgeving waar handelaren van alle niveaus samenkomen om kennis te delen over handelsstrategieën, marktontwikkelingen en analysemethoden. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen of wil je meer van dit soort analyses ontvangen? Neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer het gelijk zelf 30 dagen gratis.

Technische analyse AVAX koers

De koers van avalanche ontwikkelt vooralsnog in lijn met de verwachtingen van de analisten van Crypto Insiders. Zij verwachten dat de koers nog een kleine daling zal maken voordat de volgende stijging begint. Dat legden ze onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“We zien momenteel de afronding van een Double Combination Elliott Wave patroon bij AVAX. Er ontbreekt nog één laatste innerwave, die naar verwachting binnen de groene zone zal plaatsvinden, tussen de $12,6 en $14.

Hier willen we mogelijk overwegen in te stappen, aangezien we daarna een krachte stijging verwachten. Doordat het patroon hier afrond, is het nog moeilijk te zeggen hoe de stijging zal verlopen, dit houden we in de Premium omgeving nauw in de gaten.

Om ons risico te beheersen, hebben we een invalidatieniveau van $10,47 vastgesteld. Als de koers dit niveau doorbreekt, komt de huidige analyse te vervallen. In dat geval zullen we opnieuw naar de tekentafel gaan en het vormende patroon opnieuw onderzoeken. In de Premium omgeving kun je binnen enkele dagen een nieuwe AVAX analyse vinden.”

Deze analyse is op 14 mei met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.
Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Laatste Nieuws

Next Post