PremiumCrypto analisten ogen nieuw instapmoment voor Ethereum classic

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van ethereum classic (ETC) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse ETC koers

Ethereum Classic heeft aan het begin van het jaar een belangrijke trendlijn doorbroken en is, zoals verwacht, sindsdien erg bullish geworden. Toch lijkt de koers volgens de analisten van Crypto Insiders tijdelijk af te koelen, legden ze onlangs als volgt aan Premium leden uit:

“ETC heeft sinds het doorbreken van de dynamische trendlijn een mooie stijging vertoond. Dit lijkt op wave één van een 12345 Elliott Wave patroon. Op dit moment zullen we daarom op zoek gaan naar wave twee van de correctie.

We verwachten dat deze correctie zal eindigen rond de groene zone bij 61,8% Fibonacci, of rond een koers van $18,74. Wij zullen zelf niet op deze daling inspelen omdat het risico-rendementsverhouding hier niet gunstig is. Wij wachten af tot de koers eerst de groene zone bereikt.

Zodra de koers deze zone bereikt, gaan we op zoek naar een gunstig instapmoment en zullen we direct een nieuwe analyse van ETC delen in de Premium omgeving.”

Deze analyse is op 3 februari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Vaak volgt na elke stijging weer een daling. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook te profiteren van dalende koersen via shortposities. Met een Premium lidmaatschap ontvang je wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta en leer je van ervaren analisten en handelaren hoe je ervan kunt profiteren. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel